Referenties

 • De verhalen in Klavertje Vier geven niet alleen inzicht in eigen denken en handelen, maar ondersteunen ouders en docenten ook bij de opvoeding en begeleiding van hoogbegaafde kinderen. De karakters communiceren met de lezer op een grappige, maar vooral herkenbare manier. Hun specifieke, eigen-wijze denken en doen zal veel kinderen aanspreken. Een zinvolle ingang voor verdere verdieping.

  Marion Coolwijk
  Marion Coolwijk Schrijfster / Directeur Kind in Beeld
 • Voor mijn opleiding heb ik een dagje mee mogen kijken in de praktijk. Kinderen voelen zich direct op hun gemak bij de onderzoeksters en begeleidsters. Vertrouwen is dan ook het eerste punt waar aan gewerkt wordt. Dit is de basis voor verdere begeleiding en voor verder onderzoek. Ik heb echte specialisten aan het werk gezien en zij weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Mee mogen kijken heb ik bij een onderzoek, begeleiding, remedial teaching en een uitslaggesprek. Het valt op hoe kundig het team is en hoe uitgebreid de onderzoeken zijn. Dit heb ik elders nog niet gezien. Mocht u nog twijfelen of dit het juiste adres voor uw kind is dan raad ik u aan zeker een gesprek aan te gaan met iemand van de praktijk en u zult zien dat dit de juiste weg is. Complimenten voor het team en bedankt dat ik een dagje heb mee mogen kijken in jullie schitterende praktijk!

  Mariëlle Braspenning
 • Ik vind het erg fijn om naar Yvonne te gaan. Zij helpt mij zodat ik beter kan werken op school. We doen spelletjes en praten heel veel. Ik vind school nu leuker.

  Hoogbegaafde jongen 6 jaar
 • Zonder Yvonne waren we waarschijnlijk door school overrompeld en waren we nooit daar gekomen waar we nu met onze zoon staan. Onze dank is groot!

  Moeder Hoogbegaafde zoon (8 jaar)
 • Fijn dat iemand met je meedenkt in het proces naar de erkenning van hoogbegaafdheid. Yvonne wijst je de weg, zonder haar mening op te dringen.

  Ouders Hoogbegaafd meisje (10 jaar)
 • Once in a while kom je een student tegen die het echt op een meta-niveau “heeft begrepen”. Het was een plezier om les te geven aan je en ik hoop dat we veel kunnen samenwerken!

  Tijl Koenderink Directeur Novilo
0